Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася серією фото, на яких явно хотіла показати результати схуднення. Так, артистка позувала в чорній міні-сукні, а потім у облягаючих спортивних штанях малиновго кольору, рекламуючи готель недалеко від її будинку.

Фолловери не пройшли повз, коментуючи побачене: "З бабусиної скрині дістаєте це ганчір'я???🤮🤮🤮👎👎👎👎", "ОЦЕ ШИРИНА ПЛЕЧЕЙ! Можна ввести ще одну міру!!! СПИНИЩА ВОЛОЧКОВОЇ!!! 😂😂😂", "Раніше була красуня, а зараз чудовисько болотне. Сподіваюся цього транссексуала, який видає себе за Настю посадять 🤣", "Колгосп -"Червоно Дишло" 🤢", "а де труси??", "Попи немає, талії немає, величезні плечі, волосся немає, вій нема, брови набиті, недоглянута шкіра, одяг - нафталін. Я б на її місці, теж бухала 😭".

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.