Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася розкішним вбранням, позуючи на фіналі шоу "Танці з зірками", переможцями якого стали Ксенія Мішина та Євген Кот. Так, артистка виконала виступ з шоу-номером "Різдвяна історія", за підтримки зіркових друзів: Юлії Саніної і DZIDZIO.

"Як Вам виступ з шоу-номером «Різдвяна історія» на @tanci1plus1? ❄️ А вже 22, 23, 24 грудня у Палаці спорту ❄️ Зустрічаємо Різдво разом!", - анонсувала Тіна Кароль. Фолловери не пройшли повз: "це було так чарівно,що відразу захотілося в цю атмосферу свята💔", "Магічний ✨✨✨💞💞💞", "Краща !💘", "Тіна як новорічний подаруночок😍", "Відмінно❤️👍☑️", "Дуже чарівний і атмотсферний вийшов виступ✨💖🤗".

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще