Популярна американська модель і світська левиця Кортні Кардашьян, яка прославилася зйомками в сімейному реаліті-шоу, а також має свій бізнес, обожнює привертати до себе увагу публіки. Красуня часто знімається в яскравих фотосесіях для реклами власного бренду, і в цей раз показала у соцмережі саме таке фото.

На новому знімку Кортні позує, лежачи на білих простирадлах на широкому ліжку з купою подушок. Красуня прилягла на бік, а однією рукою підперла голову, вона не дивиться в камеру, дивлячись кудись убік. На ній білий комплект білизни, який красиво підкреслило ідеальні форми моделі, її довгі ноги і пишний бюст. У підписі до фото Кортні розповіла, що дуже любить спати, а також прорекламувала свій бренд. А шанувальники почали засипати її компліментами в коментарях до фото.

Напомним, Кортни Кардашьян украсила тело "голым" платьем украинского дизайнера.

Ранее портал "Знай.ua" сообщал, что сестрички Кардашьян опозорились на красной дорожке.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Также портал "Знай.ua" писал, что старшая Кардашьян переплюнула сестричек.