Популярна українська співачка Світлана Лобода обожнює привертати до себе увагу публіки, що частенько робить на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Так, цього разу красуня вирішила ще раз нагадати фанатам, що знялася в кліпі німецької рок-групи Rammstein, і прорекламувати його. Лобода опублікувала у соцмережі кадр з кліпу, на якому позує в дуже незвичному образі. А напередодні вона ще й фрагмент відео показувала, який також, як і фото, бурхливо обговорювався.

Як видно, на фото Лобода позує в полі, а трохи далі видно автобус з людьми. За сюжетом кліпу персонаж Світлани зустрічає коханого-космонавта, який тільки що повернувся з орбіти. Треба сказати, що багато хто в коментарях обговорюють досить скромний образ Лободи, який їй не властивий. Також цей кліп знову підігрів чутки про роман Лободи і Ліндеманна, якому приписують батьківство молодшої дочки співачки.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.