Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість виклав кумедне відео, показавши, як їх з Примадонною діти допомагають родині по дому. Так, маленькі Ліза і Гаррі дружно пилососили, підмітали і мили скляні вставки в дверях, після чого заявили зірковій мамі, що їм не потрібен обід, а потрібна робота.

"Помічнички! 🧹", - трепетно підписав Галкін. Фоловерів залишилися в захваті: "Розумники. Так дружно допомагають", "Які молодці ❤️", "Ух ти, які молодці 👏☺️ дійсно", "Нам хліба не треба-роботу давай!!! 😉", "Диво дітки!!! 👫❤️", "Звідки у них стільки енергії? Чим ви їх годуєте 😁 мої діти взагалі нічого не хочуть їсти((", "Які діточки😍👍Любо -дорого спостерігати за ними!Ну а Лізонька яка харизматична!😍😍".

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.