Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно чоловік знаменитості, Влад Топалов виставив трепетне фото з їх маленьким сином Михайлом, ніжно тримаючи малюка на руках. Так, артист зізнався, що дитина явно не дає їм з Регіною поспати, а шанувальники лише почали здогадуватися, що могло статися.

"Доброго ранку! А ми сьогодні не спали взагалііі🙄😱😕💪🏻🤩🤣♥️🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤕🤕🤕🤕🤕", - поділився емоціями Топалов. Фолловери не пройшли повз: "Не інакше як зуб?", "тепер весь день повторюйте «сон для слабаків!»", "Майкл переплутав день з ніччю або захворів?", "Яка ви прекрасна пара!!!!!", "Діти мають властивість канючити 😂", "Буває 🙈😉".

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.