Головний холостяк країни Микита Добринін, який був героєм однойменного шоу на телеканалі СТБ зробив свій вибір. Як відомо, переможницею шоу "Холостяк" стала Дар'я Квіткова, і ледь не вперше відносини учасників продовжилися по завершенню проекту. Добринін часто радує шанувальників спільними фото зі своєю обраницею в Instagram і цей раз не став винятком. Так, знаменитість влаштував коханій справжню романтичну фотосесію, позуючи в ліжку.

"Дуже важливо правильно почати свій тиждень.
Всім тепла і любові🧡.", - поділився емоціями Добринін. Фолловери не пройшли повз: "Дуже круті чуттєві фотографії ❤️❤️❤️ 🔥🔥🔥", "фотографії🔥🔥🔥🔥🔥красиві,просто немає слів,дуже дуже круто,ви прекрасні💋💕🔥👍", "Суперові фото парочки суперової😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍", "Ідеальна пара 😍😍🔥😎", "Закохана в вашу пару😍😍😍", "Дуже красиві!!! 👍", "Красиві дуже 😘😘😘любові вам на довгі роки 🙏", "Ви ідеально підходите один одному😍😍😍".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що гаряча бабуся Пугачова в сміливому міні змусила Орбакайте кусати лікті.

Раніше "Знай.uа" розповідав, що колишній холостяк Добринін розповів про плани свого "малюка", знову хоче втекти: "Шалено радий".

Також портал "Знай.uа" повідомляв, що Цибульська підігріла чутки про роман із "Холостяком" Добриніним українці остовпіли: "Кажуть, я тебе вкрала".