Суддя проекту "Танці з зірками" Влад Яма прокоментував вибір глядачів танцювального шоу, зробивши несподівану заяву щодо фіналу. Відомий танцівник та хореограф вважає, що перемогу повинна була отримати інша пара.

На думку Влада Ями перемогти повинна була аж ніяк не Ксенія Мішина, а Анна Різатдинова. Проте суддя проекту зазначив, що зважаючи на танцювальні можливості Володимира Остапчука, він не дотягував до фіналу.

Влад Яма, фото: edinstvennaya.ua
Влад Яма, фото: edinstvennaya.ua

Влад Яма зізнався, що очікував перемоги актриси Ксенії Мішиної, хоча, на його думку, кубок більше заслуговувала гімнастка Анна Різатдінова. Суддя "Танці з зірками" вважає, що в певній мірі на перемогу Ксенії і Євгена мали вплив шанувальниці Кота. Та попри свої вподобання Яма відзначив прекрасні акторські дані Ксенії Мішиної та її життєву історію.

Фінал проекту "Танці з зірками - 2019" відбувся 24 листопада, тод ж стали відомі імена переможців шоу - актриси Ксенії Мішиної та її партнера Євгена Кота.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Ксенія Мішина фото: пресслужба каналу 1+1
Ксенія Мішина фото: пресслужба каналу 1+1

Нагадаємо, раніше Володимиру Остапчуку після розлучення знадобилася допомога

Як повідомляв портал "Знай.ua", відбувся фінал танцювального конкурсу "Танцях з зірками"

Також "Знай.ua" писав, що скандал на шоу "Танці з зірками": "1+1" перервав виступ однієї з пар, такого не було у жодному сезоні