Український музикант Потап розповів, що йому було складно приховувати стосунки з Анастасією Каменських. Про це він розповів в інтерв'ю Flow.

Він зізнався, що їм багато разів хотілося розповісти про свої стосунки, але постійно перебували причини для того, щоб це не робити.

" Кілька разів дуже хотілося розповісти, але знаходилися причини цього не робити. Заважав мій імідж батька і сім'янина — і при цьому він був справжнім. Всі думали, що ми були одружені з Ірою (Ірина Горова колишня дружина Потапа, продюсер Mozgi Entertainment — прим. The Flow), але ми вже 5 років як розлучились", - зізнається він.

Потап і Настя Каменських, realpotap
Потап і Настя Каменських, realpotap

При цьому вони постійно грали з оточуючими в гру і заявляли, що між ними нічого немає. Вони точно знали, що ні в кого немає доказів.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"- А потім я став сам собі неприємний, тому що приховував свою жінку. Це негарно по відношенню до Насті. Ми поговорили і вирішили: “Все, набридло, давай зробимо наступну весілля”.

— “Наступну”?

Вже було кілька разів, коли ми вступали з нею в законний шлюб. Та відкрита весілля, яку всі побачили, була вже енної за рахунком у нас. Навіть не друга, чувак".

Нагадаємо, Потап показав, як проводить вихідні з сином після одруження з Каменських.

Як повідомляв Знай. ua, Каменських вирушила в Іспанію без Потапа, що сталося.

Також Знай. ua писав, що Потап показав, як відпочиває від музики.