У середу, 27 листопада,глядачі побачили останню серію бразильського сезону тревел-шоу "Світ навиворіт". У завершальному випуску ведучий програми Дмитро Комаров та оператор Олександр Дмитрієв розказали, як проходила найтриваліша експедиція в історії проекту та показали усе, що залишилося за кадром.

Бразильський сезон став багато в чому рекордним. Ще ні в одній країні експедиція не тривала так довго, адже "Світ навиворіт" повертався в цю країну тричі. У Бразилії команда проекту провела 204 знімальних дні, записала більше 50 інтерв'ю з найдивовижнішими героями, відвідала всі регіони країни і проїхала десятки тисяч кілометрів.

В останньому випуску рекордного сезону команда проекту показала виворіт "Світу навиворіт".

"Бразильська експедиція виявилася найбільш ризикованою - ми тонули, потрапляли під дуло пістолету і випробовували на собі всі екстремальні ритуали індіанців. Ми брали участь у рятувальній операції під час аварії на дамбі і працювали з поліцейськими в кримінальних фавелах. Але найбільше Бразилія вразила мене людьми - неймовірними героями наших програм, їхнііми історіями, силою духу та волею", - згадує Дмитро Комаров.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

У програмі показали архівні кадри, які не ввійшли в ефір. Олександр Дмитрієв розповів історію, як в Амазонці потонув коштовний квадрокоптер і як доводилося рятувати техніку після екстремальних зйомок у воді і болоті. А Комаров відкрив деякі професійні секрети роботи. Екстрим переслідував команду протягом всієї експедиції. Під час зйомок рафтингу в небезпечних водах Амазонки мандрівники мало не попрощалися з життям, а в Ріо-де-Жанейро їх обікрали просто під час карнавалу.

Бразильський сезон став рекордним також для сторінки в Instagram Дмитра Комарова - вона перетнула межу в мільйон підписників. І з такої нагоди ведучий приготував особливий сюрприз для глядачів програми.

Нагадаємо, Комаров з "Світу навиворіт" врятував десятки дітей простим способом.

Раніше портал Знай.ua повідомляв, що дружина Комарова похвалилася ідеальною фігурою в розкішному вбранні.

Також портал Знай.ua писав, що Комаров з "Світу навиворіт" зустрінеться з неземними істотами.