У Мережі з'явилося кумедне відео, на якому на стрічці видачі багажу в аеропорту "Бориспіль" рухається реквізит ілюзіоніста – ящик із жіночими ногами. Саме такий використовується для добревідомого магічного трюку, коли фокусник "розділяє" свою чарівну помічницю на дві частини.

Дійство застали пасажири, які прилетіли рейсом МАУ з Дубай. Коли ящик з жіночими ногами виїхав на багажну стрічку разом з іншими валізами, побачене тієї ж миті викликало здивування і сміх українців та гостей країни. Пасажири почали знімати те, що відбувається, на мобільні телефони і виставляти в соціальні мережі. Всього за кілька годин відео розлетілося по Мережі, набрало безліч репостів, лайків та веселих коментарів.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як з'ясувалося, незвичайний "багаж" належить українському ілюзіоністові Роману Бондарчуку. Таким чином Роман хотів нагадати гостям та жителям країни, як важливо уміти помічати дива навколо себе і вірити в те, що все можливо.

"Виступ ілюзіоніста це мить, коли все стає можливим. Але в повсякденному житті ми багато концентруємося на тому, що всередині нас, і часто забуваємо дивитися довкола. Але ж світ сповнений чудес та веселих історій. Влаштувавши цей невеличкий перформанс в аеропорту, я хотів підняти настрій українцям та гостям нашої країни. А ще нагадати людям, як важливо навчитися бачити маленькі дива повсякденності та вірити, що все можливо не тільки по ТБ або на сцені, а й у реальному житті", – розповів Роман Бондарчук.

Роман Бондарчук – відомий український ілюзіоніст, консультант програми "Битва екстрасенсів". Ілюзійні шоу Романа високо оцінили глядачі не тільки України, а й Франції, Італії, ОАЕ, Кіпру і безлічі інших країн.

Учасниками його номерів ставали відомі спортсмени, політики, а також зірки українського шоу-бізнесу: Потап і Настя, Олена Шоптенко, OLEYNIK, Олександр Шовковський, Андрій Бедняков і навіть арабський шейх.

Його Ілюзійне шоу "Століття Ілюзій" підкорило не лише українських глядачів, а й з успіхом йшло в тематичному парку Ferrari World Abu Dhabi. Роман – єдиний європейський ілюзіоніст, чиє шоу Ferrari вибрало для співпраці зі своїм брендом.

Нагадаємо, оптична ілюзія зі старими гаражними воротами підірвала свідомість користувачів

Як повідомляв портал Знай.ua, спеціаліст з нанотехнологій зламав голову користувачам соцмереж оптичною ілюзією

Також Знай.ua писав, неймовірну оптичну ілюзію не помітно для себе створила вчителька початкових класів