Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографії з життя і різних фотосесій. Нещодавно знаменитість похвалилася архівними кадрами, позуючи повністю оголеною. Так, артистка прикрила масивні груди лише руками, доповнивши образ ніжним макіяжем.

"У всіх на виду
@da_astafieva в ролі Венери", - підписала кадр фотограф Ryna Noir. Також в профілі дівчини можна знайти пікантні кадри Астаф'євої для глянцю Harper’s Bazaar Ukraine. На них секс-символ позує в діловому костюмі кольору хакі на голе тіло, підкреслюючи жіночність перловим намистом.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі, нанісши на обличчя грязеву маску і процитувала свого колишнього.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.