Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила забавне спільне фото з подругою і блогером Ідою Галич, взявши участь у її шоу "1-11", де потягалася в знаннях разом зі школярами. Так, артистка приміряла сірий костюм "школярки" з шортиками і масивним блейзером, а ззаду на дошці виднівся забавний напис "Регіна - дурепа!".

"Іда Василівна ,
@galichida , запросила мене позмагатися зі школярами і блиснути IQ . 🤪
Ось дивлюся я випуск і думаю, краще б просто посміхалася і мовчала 😂😂😂
Дякую , хлопці , ви гідні суперники!
Вже чекаю, коли видасться можливість знову піти в школу, щоб освіжити знання з історії, біології, фізики❤️", - поділилася емоціями Тодоренко. Фолловери залишилися в захваті: "Ви стильна школярка😂😂😂👏", "Яка ви красуня❤️", "Ну що це за напис на дошці?😆 Хто написав?? Завтра в школу з батьками 🤣😘😘", "😂👍 школярка 😏", "Красуня❤️".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.