Старша дочка популярного коміка, телеведучого і актора Євгена Кошового – 11-річна Варвара вже активний користувач соцмережі Instagram, де часто радує публіку яскравими постами. Так, нещодавно дівчинка опублікувала короткий сторіс, на якому з'явилася в світлому в'язаному светрі. Вона ніби підморгує фанатам і показує знак "світу", безіменний і середній палець. Волосся красуні розпущені і трохи розпатлане, Варвара тут виглядає старшою.

Варвара Кошова, Instagram
Варвара Кошова, Instagram

Варто відзначити, що нещодавно мама Варвари і дружина Євгена Кошового Ксенія також опублікувала фото з донькою. Тут Варю можна побачити в золотистому комбінезоні кольору металік, а на її ногах масивні білосніжні кросівки. Її волосся зібране у високий тугий пучок на маківці, а на обличчі легка посмішка. Мама Варвари з'явилася перед камерою в білих штанях і чорному светрі, вона трохи обійняла доньку.

Нагадаємо, Кошовий з "Квартал 95" розсмішив першим побаченням дочки.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що Кошового з "Кварталу 95" зачепили за живе у прямому ефірі.

Також портал "Знай.иа" писав, що Кошовий з "Квартал 95" зворушив мільйони українців.