Прокурор паризького передмістя Бобіньї вимагає 10 місяців в'язниці умовно для легендарного режисера Люка Бессона, якого звинувачують у звільненні помічниці під час лікарняного. Про це повідомляє агентство AFP, посилаючись на заяву відомства.

Відомо, що колишня асистентка Софі Ф. звинуватила Бессона в "дискримінаційному" звільненні у той час, коли вона була на лікарняному.

Згідно з інформацією, в жовтні 2017 року жінка двічі просила боса про відпустку, але отримала відмову. За словами її адвоката Матьє Брюле, тоді Софі взяла лікарняний, "стомившись від цькування, якому вона піддавалася протягом декількох років".

Люк Бессон
Люк Бессон

9 січня 2018 року Бессон звільнив помічницю, звинувативши її в тому, що її лікарняний є фіктивним.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Адвокат режисера Арно де Сеніл зазначив, що його підзахисний звільнив помічницю, тому що вона взяла лікарняний, щоб відправитися на канікули.

Нагадаємо, друзі розповіли, що робив Майкл Джексон у своїй останній день.

Як повідомляв портал Знай.uа, Демі Мур відкрила фанатам ім'я ґвалтівника: кому мати продала актрису за 500$.

Також портал Знай.uа писав, що Елтон Джон зробив сенсаційне зізнання про Майкла Джексона.