Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила трепетну серію кадрів з чоловіком Олександром Комковим, прилетівши до Києва на церемонію нагородження вечору "Ніч Химер", в рамках шоу "Зірковий шлях", отримавши нагороду "Весілля року". Так, артистка позувала в костюмі монашки, примірявши чорну рясу і масивний хрест.

"Весілля року!) ура❤️
Дякую "Зірковий шлях"😊😊😊", - поділилася емоціями Гросу. Фолловери не пройшли повз: "Красиві!!!!! 🌼🌼🌹🌹💐💐Любові і щастя ВАМ ВІЧНОГО!!! 🧡💚💛❤️💜💖💙💝💝💝", "Красива дівчина 😊", "Ви дуже гарна пара, навіть схожі між собою.", "Дуже красива пара на землі і чоловік і дружина🔥🔥👍👍💥💥👏👏💐", "Дуже красиві🔥 ніби брат з сестрою❤️", "Ви дуже гармонійна, красива пара,любові вам великої і щирої❤️❤️", "Ви такі гарні🔥👍".

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.