Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість позувала на спільному кадрі разом з фігуристкою Тетяною Навкою, дружиною прес-секретаря президента РФ Володимира Путіна Дмитра Пєскова. Так, артистка стала голосом головної героїні шоу на льоду Навки "Спляча красуня. Легенда Двох Королівств", а сама спортсменка розридалася від голосу Кароліни в студії звукозапису.

"Чудова новина для всіх любителів казок! Я буду голосом головної героїні @tatiana_navka в мюзиклі «Спляча красуня. Легенда Двох Королівств»! Нехай добро завжди перемагає зло, як і в нашій казці.", - поділилася новинами Лорак. "Я в захваті, який шикарний, ліричний і емоційно точний її голос!!! 😍😍😍 Так душевно, глибоко і красиво звучить!!! 🎶🎶🎶", - у своєму пості засипала компліментами подругу Навка.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще