Люка Бессона можуть позбавити волі на основі позову, який подала його колишня асистентка. Французька прокуратура вимагає позбавити режисера Люка Бессона волі на 10 місяців умовно. Свою колишню асистентку він звільнив під час її відпустки по хворобі.

Інформація про судову справу стала відомою на початку року. Жінка, яка працювала асистенткою у Бессона, звинуватила легендарного режисера у тому, що він незаконно її звільнив. Відомо, що вона працювала на кіностудії EuropaCorp помічницею постановника і деякий час перебувала в офіційній відпустці через хворобу.

Люк Бессон, фото: kino-teatr.ru
Люк Бессон, фото: kino-teatr.ru

Саме під час відпустки помічниці Люк Бессон звільнив її з компанії за "серйозні проступки". Позивачка також наголосила на жахливому поводженні режисера по відношенні до неї.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Крім позбавлення волі режисерові і його компанії може загрожувати штраф. Рішення судового розгляду, який відбувся 27 листопада, оголосять 8 січня 2020 року.

Нагадаємо, раніше у Запоріжжі помітили авто з легендарного фільму "Таксі"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Василь Вірастюк розповів про зйомки у кіно та зв’язані з цим забобони

Також "Знай.ua" писав, що Міла Йовович зворушливо привітала чоловіка з 10-ю річницею