Одіозна російська балерина Анастасія Волочкова, яка прославилася не стільки своїми талантами, скільки кепським характером і епатажними витівками. Зірка часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram, і цей раз не став винятком. Балерина опублікувала миле фото, на якому зображена біля вбраної нарядженою ялинки, при цьому вона хвалиться білою шубкою.

Як видно, Волочкова вбралася в сірі джинси і чорну кофтину, а на її ногах світлі волохаті угги. На другій фотографії Настя з'явилася в короткій білій шубці, якої явно хвалиться. При цьому її волосся напрочуд гарно укладене, а на обличчі стриманий макіяж. У підписі до фото Волочкова написала: "Так не хочеться наближення Нового року. Але у всіх ресторанах він вже відчувається". Фолловери балерини тут же кинулися обговорювати її пост, багато відзначили, що вона схудла.

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала на 8 Березня.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.