Алла Добкіна – 26-річна донька скандального екснардепа Михайла Добкіна часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Час від часу дівчина показує публіці свою сім'ю, і якщо недавно вона показувала свого сина Марка, то в цей раз показала архівне фото з батьком.

Як видно на фото, Михайло Добкін ще дуже молодий, а поруч з ним його дочка Алла. Він сидить розслаблено у кріслі з розкритою сорочкою, виставивши на показ волохате тіло. Він тримає щось у руках і уважно розглядає це. А поруч Алла, яка ще зовсім маленька, вона п'є колу з банки і при цьому абстрактно дивиться кудись убік. У підписі до фото дівчина коротко написала: "Молодість". А фоловери почали обговорювати цей милий архівний кадр.

Нагадаємо, вагітна дочка Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новоржденного малюка.

Також портал "Знай.uа" писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і зажадала крові.