Молоденька дружина Дмитра Комарова 22-річна модель Олександра Кучеренко, яка тільки влітку вийшла заміж за телеведучого, активний користувач Instagram. Красуня часто радує публіку яскравими світлинами, і цей раз не став винятком – Саша показала миле фото, яке було зроблено в студії програми "Зірковий спорт", яку вона веде на одному з телеканалів.

Як видно на фото, на зйомки програми Олександра прийшла в цікавій чорній спідничці з небесно-блакитною кофтиною, яка красиво оголила тендітні плечі красуні. Волосся Кучеренко випрямлене і розпущене, а на її обличчі легкий макіяж. У підписі до фото модель закликає дивитися її програму, а фанати почали активно обговорювати її новий образ. Так, багато відзначили, що на цьому знімку Саша схожа на школярку. Вона і справді виглядає дуже молодо. І це не дивно, адже днями їй виповнилося лише 22 роки.

Нагадаємо, Дмитро Комаров ледь не став "банкрутом" в Одесі.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Дмитро Комаров з дружиною відверто розповіли про дітей.

Також портал "Знай.ua" писав, що Комаров зізнався, чому одружився з Кучеренко.