Стало відомо, що в останню номінацію популярного телешоу "Топ-модель по-українськи" потрапили одні з найсильніших учасниць, а саме Настя Руда і Мальвіна Чукля.

Ведуча Алла Костромічова охарактеризувала номінацію 14 тижні. Мальвіна і Настя провалили по парі випробувань, і в результаті опинилися під загрозою вильоту.

Настя Руда

"У Мальвіни і Насті не вийшло засяяти протягом тижня, сподіваюся, що виблискувати їм допоможе ця фотосесія. Я створила для дівчат атмосферу, в якій вони просто зобов'язані відчути себе справжніми зірками. Як мінімум, тому, що працювати вони будуть на висоті", - сказала Костромічева.

Також вона запропонувала учасницям зі страховкою позувати під куполом цирку всередині обруча. Більш того, професійна гімнастка провела майстер-клас.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"Настя запропонувала нам найбанальніші пози, я дивилася на її роботу і уявляла, що саме такі знімки могли б бути у неї в Instagram. Було відчуття, що вона вперше залізла на це кільце, і майстер-класу ніякого не було. Можливо, її скував страх. Але вердикт очевидний: на цій фотосесії Мальвіна працювала краще. Тому Настя Руда відправляється додому", - сказала ведуча.

Слід зазначити, що такого повороту подій вона зовсім не очікувала. Найбільше Руда переживала із-за того, що за всі ці 14 тижнів в проекті не виграла жодного подарунка.

"Я хотіла стати топ-моделлю і поїхати з Аллою в Нью-Йорк, хотіла з'явитися на обкладинці глянцю. Дуже вдячна, що потрапила на цей проект. Я засмучена, але не збираюся на цьому зупинятися. Ось схудну і стану крутий моделлю", - поділилася дівчина.

Нагадаємо, що популярна українська співачка Алла Костромичова опублікувала у соцмережі яскравий кадр, а в підписі до нього поскаржилася на те, що її не слухають.

Як повідомляв портал Знай.ua, в "Топ-моделі по-українськи" на Новому каналі вирують неабиякі пристрасті. Під час зйомок однієї з 14-го випуску реаліті до дівчат на бекстейдж прийшов експерт проекту Володимир Демчинский.

Також портал Знай.ua писав, що на початку одного з випробувань, коли учасниці проекту "Топ-модель по-українськи" на Новому каналі повинні були відшукати магазин з епатажними речами, Юлія Біньковська на прізвисько Клео почала скаржитися на біль у животі.