Батьки і дитинство

Так, Гомес поділився своїм минулим і розповів, як важко пройшло його дитинство. Також він з якимсь холодом розповів про свого батька.

"Ми жили дуже просто, бідно. Моя мама приїхала в Лондон працювати нянею, з-за влади Колумбії. Вона хотіла бути танцівницею, зустріла мого батька завдяки своїй подрузі. Мій батько був бізнесменом, тримав бар, і вони не були ідеальною парою. Але з'явився я, випадково. Думаю, моя мама вже була на 5-му чи 6-му місяці, і тільки тоді дізналася про вагітність. Тому що у неї довго був плоский живіт. Мій батько помер 12 років тому, я думаю. 11-12, так. Він був не кращим батьком, трохи алкоголіком – міг зникнути на 2-3 дні, а потім прийти додому. Мама була нетиповою жінкою – дуже сильною. І ми з нею одного разу втекли, мама просто залишила записку на дверях. І стала одиначкою. Потім я жив у дешевому готелі приблизно два роки, поки держава не допомогло з житлом", - згадує хореограф.

Франсиско Гомес

Розрив з мамою і дорослішання

Франциско також згадав про тяжкий розрив у своєму житті. Він втратив найріднішу людину на цілих 10 років з-за своєї сексуальної орієнтації.

"В 19 у мене був перший світовий тур. Поїхав, а коли повернувся, моя мама побачила, що я дуже змінився. Тому що в цьому турі змужнів, зрозумів, ким хочу бути, експериментував з модою, моя сексуальність утвердилася... Все змінилося, і моя мама побачила ці зміни. Вона запитала, чи не гей я, і я відповів: "Не задавай мені питань, які можуть образити твої почуття". Але це таки її образило, і вона відреклася від мене майже на десять років. Майже десять років у нас з нею не було жодних стосунків", - поділився суддя шоу "Танці з зірками".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Франсиско Гомес

Камінг-аут батькові

Гомес також згадав про те, як відверто зізнався своєму батькові про орієнтації. Його реакція здивувала хореографа, так як подібного він і зовсім не очікував почути.

"Я зізнався батькові, але не відразу. Тому що він відвідував ресторан, куди ходили багато іспанці. І хтось із них казав йому: "Як там твій син-гей?" Це його дуже розлютило, і у нього стався серцевий напад. І це було причиною, чому я не хотів зізнаватися батькові – боявся, що у нього знову буде напад. Але в той раз я вирішив: скажу як є. І коли розповів, все було зовсім інакше, ніж з мамою. Він задавав мені питання: що це значить, ти хочеш дітей? Я пояснив йому все, і він сказав мені: "не буду з цього любити тебе менше". А мій тато казав, що любить мене, може, 3-4 рази за все життя. Тому для мене це був великий момент. Потім тато помер. Йому зробили операцію через два місяці після цих подій, і він не зміг відновитися. Шість місяців повільно вмирав. Іншої сім'ї у моїх матері або батька не було, тому ми з мамою залишилися удвох", - розповів він.

Франсиско Гомес

Усвідомлення сексуальної орієнтації

"На 18-й день народження я отримав в подарунок поїздку до Лос-Анджелес від своєї дівчини. До того часу ми вже розійшлися, але вона все одно подарувала мені квиток. І коли я приїхав туди, де ніхто не знав мене і мою історію, я міг просто бути собою і експериментувати. І робив це вперше. Це було страшно, але закінчилося підтвердженням того, ким я насправді хотів бути. У мене був секс з жінками після цього, хоча не думаю, що я бісексуал. Для мене секс – це зв'язок. Наприклад, точно знаю, що чоловіки можуть мати секс з чоловіками, але оскільки суспільство засуджує їх, вони цього не роблять. А секс з іншим чоловіком не робить тебе геєм. Ми можемо бути сексуально флюидны. Я можу мати секс з жінкою, задовольнити її, якщо ми залучаємо один одного, і у нас є зв'язок. Це не робить мене бісексуальною. Я хочу відносини тільки з чоловіками, але можу мати секс з жінками", - зізнався Франсіско.

Є друга половинка

"Я б не називав це "любовью". Я не знаю! Я не знаю! Просто він мені подобається, і це взаємно. Але складно, тому що він не може дати мені те, що я хочу, з-за його віку. І це не його вина, але він і не хоче того, чого потребую я! Він не може дати те, що мені потрібно, і я в ситуації, коли щасливий, але не задоволений. І це реально скрутне становище. Тим більше, що за стільки років такого зі мною ще не траплялося. Я був дуже обережний, дуже перебірливий. І тут цей чувак з якоїсь причини чіпляє мене", - відверто зізнався британський хореограф.

Франсиско Гомес

Представник ЛГБТ творчої професії

"Це дуже важко! Навіть набагато важче, тому що ти завжди повинен щось доводити. Навіть якщо ти артист, чи стиліст, або хтось ще, іноді люди сприймають це як хвороба. Коли я ріс, цього не можна було робити так відкрито! Тоді не було, наприклад, активістів або якихось можливостей. Будучи професійним танцюристом, завжди повинен був не тільки доводити, що хороший танцівник, але і те, що я досить чоловік, щоб танцювати за спиною у артистки! Ось чому маскулінність токсична: чоловік може бути феминным, і це ще не означає, що він гей. Ти повинен мати обидві сторони, розумієш?", - розповів Гомес.

Діти

"Я дуже люблю дітей! Що б Бог мені не дав, але я хочу двох. Запліднення? Так, я хочу цей варіант. Хочу, щоб це був мій дитина. Тому мій чоловік і я будемо використовувати однакові яйцеклітини однієї жінки, і мати дітей окремо. І вони будуть братами і сестрами. Є такі агентства, де ти вибираєш жінку, у вас співбесіди і так далі. Я думаю, це вірний спосіб. Якщо тільки у мене не буде прекрасною подруги, яка не захоче мати дітей і дасть нам дві яйцеклітини. Це теж було б чудово. У мене була одна подруга, я думав, що вона лесбіянка, а виявилося, що ні. Але було б ідеально мати її яйцеклітини. Подивимося. Коли така ситуація складеться, ми подумаємо, як нам як сім'ї буде зручно зробити", - зізнався Франсіско.

Нагадаємо, що Тіна Кароль на "Танці з зірками" засвітила дорогоцінний перстень з діамантами.

Як повідомляв портал Знай.ua, відомий хореограф Влад Яма з дружиною показали результати інтимної фотосесії.

Також портал Знай.ua писав, що суддя проекту "Танці з зірками" Влад Яма прокоментував вибір глядачів танцювального шоу, зробивши несподівана заява про фінал.