Знаменита українська співачка Світлана Лобода, яка активно будує кар'єру в Росії часто радує фанатів яскравими постами в своєму Instagram. Так, цього разу зірка вирішила презентувати свій новий хіт в соціальній мережі, і для цього опублікувала пікантне портретне фото.

Як видно, перед камерою Світлана з'явилася в гарному світлі, на ній темний наряд, якого не видно. Волосся зірки розпущене і трохи розпатлане, а на її обличчі легкий природний макіяж з акцентом на губах, які нафарбовані червоною помадою. При цьому Лобода поклала до рота шматочок чи то фрукта, чи то мармеладу, і думає про щось своє, не дивлячись у камеру. У підписі до фото співачка написала: "#МираМало. Як вам новий трек? Зайшов?". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати публікацію зірки.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.