Популярна українська співачка Надя Дорофєєва, яка одружена з артистом Володимиром Дантесом і співає в групі "Время и Стекло" часто радує багатомільйонну армію фанатів яскравими постами у своєму Instagram. Так, в цей раз красуня виклала в мережу миле фото з Дантесом, яке було зроблено в закуліссі київського Палацу спорту.

Як видно, перед камерою парочка з'явилася в темних костюмах – Надя наділа спортивні штани з білими смужками з боків і тонкий светр, поверх якого накинула піджак. На її ногах масивні білі кросівки, а на голові біла бейсболка. Дорофєєва притискається до Дантеса, який одягнений у чорні штани зі светром, у нього також білі кроси. І вони обидва не дивляться в камеру, кадр ніби був випадковим. З усім тим фани в захваті від нової публікації зірки, їх з Вовою засипають компліментами.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.