Відома співачка, заслужена і народна артистка України Ірина Білик обожнює епатажні витівки і часто підігріває інтерес публіки до своєї персони яскравими постами у соцмережі Instagram. Так, цього разу зірка показала незвичайне фото, на якому позує в компанії колишнього чоловіка Діми Коляденко.

Як видно, пара зображена під час інтерв'ю одному з українських телеканалів. Для виходу в світ Білик обрала строкату блузку, поверх якої накинула чорний піджак. при цьому в очі кидається кокетливий чорний капелюшок з вуаллю на голові Ірини. Коляденко теж, як завжди, неперевершений – на ньому темний наряд, а на голові "кучерява" тепла шапка, теж чорного кольору. У підписі до фото Ірина Білик запитала фанатів, в яких ситуаціях доречне рукоприкладство, а фанати почали обговорювати її фото.

Нагадаємо, Віталік Козловський побував на весіллі Гросу і злив фото.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ірина Білик показала дорослого сина-красеня.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще