Козир Ганна у третьому сезоні шоу "Холостяк-3" на каналі СТБ стала переможницею. Дівчина повідомила шанувальникам про радісну подію - вона вийшла заміж! От лише обранцем дівчини став зовсім не "той самий" герой програми.

Як знають шанувальники шоу, "третім холостяком" був Андрій Іскорнєв, 35-річний пластичний хірург. Саме Іскорнєв у фіналі Холостяк-3 вручив Ганні заповітну обручку. Шанувальники шоу очікували, що Ганна і Андрій стануть "парою року". Буквально днями красуня оприлюднила на своїй Facebook-сторінці весільні фото з новоспеченим чоловіком. Весілля або ж весільну подорож відбулася в ОАЕ.

Наречені позують на тлі однієї з визначних пам'яток в Дубаї - готель-вітрило. Ганна у білосніжній сукні по фігурі з тонкого мережива. Свій весільний образ дівчина доповнила трендовою зачіскою - гладкий кінський хвіст з білосніжними стрічками.

Переможниця шоу Холостяк-3 зі своїм обранцем, фото: facebook

Чоловік Ганни також весь в білому вбранні - на ньому вільна сорочка, шорти та зручні кросівки.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Чоловік і дружина", - лаконічно підписала серію фото Аня.

Нагадаємо, що Ганна Козир і Андрій Іскорнєв розлучилися майже відразу після проекту. Після шоу пластичний хірург закрутив роман з іншою учасницею реаліті - Іриною Скориковой. Правда, з Ірою молодий чоловік теж розлучився.

Переможниця шоу Холостяк-3 зі своїм обранцем, фото: facebook

А ось спільний знімок супроводила таким підписом:

“Напросилася я, звичайно, на ваші привітання, але поділитися своїм новим статусом з вами - момент відкритості. Дякую вам від серця за всі поздоровлення, побажання, посмішку і тепло, з якими я перечитувала все! Посилаємо всім величезні промені любові!”

Переможниця шоу Холостяк-3 зі своїм обранцем, фото: facebook

Нагадаємо, що гаряча бабуся Пугачова в сміливому міні змусила Орбакайте кусати лікті.

Раніше "Знай.uа" розповідав, що колишній холостяк Добринін розповів про плани свого "малюка", знову хоче втекти: "Шалено радий".

Також портал "Знай.uа" повідомляв, що Цибульська підігріла чутки про роман із "Холостяком" Добриніним українці остовпіли: "Кажуть, я тебе вкрала".