Відома українська співачка Аліна Гросу, яка влітку вийшла заміж за російського бізнесмена Олександра Комкова, часто хвалиться в мережі своїми пригодами. Так, в цей раз Аліна вирішила поділитися з фантами яскравими моментами з церемонії премії M1 Music Awards. Як видно, на вечірці зірка з'явилася в компанії свого чоловіка, на одному зі знімків вона позує з ним, а на інших вже одна.

Гросу вирішила виділитися серед натовпу і прийшла на церемонію у весільній сукні. Принаймні, саме так вона виглядає на фото. Це світле вбрання з мереживом та пір'ям, яке підкреслило струнку фігурку і оголило витончену спину. Волосся Аліни зібране в красиву зачіску, а на її обличчі легкий макіяж. У підписі до фото красуня написала: "У цей холодний, але святковий день хотілося бути дуже світлою та казковою", а також запропонувала фатам вибрати, яке фото їм подобається більше.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала несподіваний талант, фанати у захваті.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Аліна Гросу приголомшила шанувальників неоднозначною заявою.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що гаряча Аліна Гросу в леопардовій шубі згадала 90-ті, вийшло епічно.