Український артист Андрій Данилко ухвалив рішення, яке порадувало його шанувальників. Вчора, у ефірі вокального шоу "Х-фактор", який пройшов 30 листопада, він знову зайняв своє суддівське крісло.

Як відомо, тиждень тому артист зробив скандальну заяву про те, що йде з проекту і більше не хоче бути наставником, оскільки у нього не залишилося ні моральних, ні фізичних сил. Своїми словами він приголомшив не на жарт не лише суддів-колег, але і підопічних конкурсантів.

Андрій Данилко
Андрій Данилко

Для підтримки артиста фани організували в соціальній мережі флешмоб #ДанилкоПовернись. Шанувальники відправляли Данилко повідомлення зі словами підтримки і просили повернутися в склад суддів "Х-фактор".

Нещодавно в ефірі Данилко з'явився перед публікою, подивившись кілька виступів учасників. На шоу він з'явився не один, а в супроводі своєї "мами" - Інни Білоконь, яка тримала в руках маленьке руде кошеня.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

За словами шоумена, йому прикро і соромно за поведінку на попередньому ефірі "Х-фактора", але коментувати свій вчинок не захотів. Він повідомив, що не збирається нікуди йти і буде зі своїми підопічними до кінця.

Він зізнався, що отримав безліч листів зі словами підтримки від шанувальників, також його вразив милий подарунок від фанів – пухнастий котик, якого він назвав Капоня. А потім заявив: "Отже, я хочу сісти в це крісло і закінчити 10 сезон з гарним настроєм".

Українці на повернення артиста в проект відреагували мегапозитивно і з розумінням поставилися до його тимчасового "творчого кризизу".

Нагадаємо, Даня розплакався на очах у всіх, залишаючи "Х-фактор"

Як повідомляв портал Знай.uа, вихід Данини з "Х-фактора" підірвав мережу і поклав початок всеукраїнського флешмобу.

Також Знай.uа писав, учасниця популярного музичних шоу "Х-фактор" шокувала знаменитого Андрія Данилка.