Вийшов черговий випуск "День із зіркою", де російський блогер Денис Ковальський поїхав у Париж, щоб зустрітись із гумористом Гаріком Харламовим для великого інтерв'ю. Шоумен розповів про дружину Христину Асмус, догляд за Камеді клаб, імпровізацію, боязнь літати. У випуску також взяли участь друзі Гаріка - Тимур Батрутдінов і Деміс Карибидис.

Так, Харламов розповів, що йому доводилось виступати на поминках, в психлікарні і в тюрмі.

"Як зараз пам’ятаю, йдемо по коридору, чтоїть чоловік у гамівній сорочці і кричить на вухо:"Тут смердить, смердить". Аж холодок по спині", - пригадав Харламов, як йшов виступати у закладі для душевно хворих.

За словами Харламова, то була найкраща публіка, сміятись почали ще до виступу. І реготали без зупину постійно. Як пригадав комік, там і трапився курйозний випадок, коли вони виконували розминку на замовлення психічно хворих.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Вони мали показати у сценці Нагієва. Хоча такого номера у артистів не було, вони вирішили імпровізувати. Для цього Батрутдінов спустився у зал до неврівноважених пацієнтів. Він сів на стілець і миттю підскочивши із криком "аааа", пулею погнався на сцену з витрішеними очима.

"Кажу, що буду Нагієвим, а Батруха заявив, що він - охоронець", - пригадав Харламов вечір у дурдомі.

Для сценки Тимур Батрутдінов був змушений спуститись у зал до психічнро хворих і схоже, добряче пошкодував про це згодом.

Як вже потім дорогою додому зізнався Батрутдінов, коли він сідав на стілець, йому у п’яту точку пацієнт ззаду вставив "лебедя з пальців".

Також шоумен розповів, що абсолютно не ревнує свою дружину Христину Асмус після відвертих сцен під час зйомок фільму.

"Вона знялась у архаїчній сцені, у неї дитина, вона ж мама", - іронізує Харламов, додаючи, що з дивану критикувати дуже добре.

Харламов також розповів, що деякі його шедеври народжуються в муках.

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.