Скоро двійнятам російської співачки Алли Пугачової і коміка Максима Галкіна виповниться сім років і зіркові батьки вже підшукують хорошу школу.

Відомо, що знаменитість з п'ятим чоловіком живе в замку села Грязнь Підмосков'я, тому примадонна, звичайно ж, придивляється навчальний заклад поруч з будинком, щоб не витрачати час на дорогу до Москви. Про це пишуть росЗМІ.

Галкін та Пугачова вивчали різні варіанти, порівнювали умови та освітні програми. В результаті їх вибір зупинився на найдорожчій школі Росії – Першій Московській Гімназії.

діти Пугачової та Галкіна
діти Пугачової та Галкіна

Вартість навчання Лізи і Гаррі обійдеться зірковій парі приблизно 4800 євро на місяць.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Але для зірок російської естради це невеликі гроші, адже тільки за новорічний корпоратив Алла Борисівна просить по 300-350 тисяч євро, а її чоловік входить у топ-20 найбагатших артистів з річним доходом 4,8 млн доларів.

Пугачова і Галкін
Пугачова і Галкін

Нагадаємо, Христина Орбакайте опублікувала відео, де її мати, Алла Пугачова, з'явилася в ролі особистого візажиста для доньки.

Як повідомляв портал Знай.uа, Примадонна налякала всіх, ледве стоїть на ногах і дихає.

Також портал Знай.uа писав, що Пугачова та Галкін приховували ще двох дітей, знайомтеся: Гаррі і Ліза, Аліна і Гриша.