За останні три роки актор знущався зі свого серця після розриву шлюбу з Анджеліною Джолі. І ось 55-річна зірка зізнався, що неймовірно розчулився дітьми, яких він ділить зі своєю колишньою дружиною. Про це пише The Мirror.

Бред вважає, що його емоційне пробудження було "добрим знаком". У ексів є троє біологічних дітей (Шило, 13, Вівієн, 11 і Нокс, 11), а також троє усиновлених дітей (Маддокс, 18, Пакс, 15 та Захара, 14).

Бред Пітт зізнався, що не плакав уже 20 років, але зараз каже, що його діти викликають у актора найглибші емоції.

Для журналу The Мirror актор розповів про свої емоції до своєї "Легенди осені" і "Зустріч Джо Ел Блек" 1944 року "Ентоні Хопкінса".

"Я не плакав 20 років, і тепер я вважаю, що на цьому останньому етапі набагато більше рухався вперед. До цього підштовхнули мої діти, друзі і новини. Я думаю, що це хороший знак", сказав Пітт.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

В останні три роки актор збирав своє серце після розриву шлюбу з Анджеліною Джолі. Бред розкрив все про "боротьбу" зі "звинуваченням" себе. І уточнив, про що йдеться.

Бред Пітт, фото Мirror

За словами Пітта, батько з шести років щиро говорив про те, що треба навчився "прощати" себе за вибір, який зробив у своєму житті. Також зірка союзників також розмірковував над тим, як він використовував випивку як "втечу".

Нагадаємо, раніше розгнівана Джолі вимагає покарати Пітта: актора чекає розплата за зруйноване життя.

Також Знай.ua писав про топ-5 найбільш високооплачуваних актрис за версією Forbes: ці красуні заробляють десятки мільйонів доларів.