Російська актриса Анастасія Заворотнюк пішла на поправку після операції. Про це повідомляє друг чоловіка артистки Петра Чернишова.

Повідомляється, що раніше головні болі не давали їй заснути, але зараз стан нормалізувався і вони її більше не турбують. Крім того, в норму приходить зір артистки.

Лікарі видалили пухлину повністю, що дає їй шанс на одужання. На даний момент вона дотримується спеціальної дієти і проходить медикаментозно очищення організму.

Анастасія Заворотнюк та Петро Чернишов, фото: vgolos.com.ua
Анастасія Заворотнюк та Петро Чернишов, фото: vgolos.com.ua

З-за гормонального лікування вона дуже сильно поправилася, однак її самопочуття сильно покращав і навіть гуляє з однорічною донькою Милою, яку їй привозять.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

"Анастасія знаходиться в реабілітаційному центрі. Вона відчуває себе набагато краще, вже ходить, нормально чує, розмовляє. Петро каже, що є перспектива на одужання. Лікарі дозволили актрисі бачитися з дочкою", — говорить друг сім'ї.

Нагадаємо, близький друг сім'ї "Моєї прекрасної няні" повідомив радісну звістку.

Як повідомляв Знай. ua, Рибін з "Дюни", подолав онкологію, розповів про реальний стан "Моєї прекрасної няні".

Також Знай. ua писав, чому Заворотнюк тримають за сімома замками.