Нещодавно у Києві відбулася важлива подія у музичній сфері - нагородження переможців премії "M1 Music Awards. П'ять". На ювілейну церемонію зібрався майже весь український шоу-бізнес. На червоному хіднику можна було побачити Настю Каменських, Время и Стекло, MOZGI, Віталія Козловського, Злату Огнєвіч, Сергія Бабкіна та багатьох інших зірок.

Знай.ua поцікавився думкою Олега Собчука про музичну премію, на яку він прийшов разом з дружиною. За словами лідера гурту "СКАЙ", добре, що в Україні є можливість нагородити тих, хто заслуговує на визнання.

Гурт СКАЙ на премії M1 Music Awards. П'ять

"Переважно для мене це більше шоу и поп, хоча тут, слава богу, є рок-номінація. Добре, що вона з’явилася. Чесно, зізнаюся, що з кожним роком якість і масштаб шоу все вище і вище. Ця планка дуже класна. Респект усім, хто робить це", - сказав Собчук.

Окремо музикант виділив гурт "Беz Обмежень", який переміг у номінації M1 Music Awards спільно з "Radio ROCKS" "Rock. Тільки rock!".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Беz Обмежень" взагалі на поворотах обійшли всіх. Звісно, молодці. Ви розумієте, радує той факт, що в Україні з’являються і з’явилися багато дуже талановитих гуртів і співаків - і вони незаслужено невизнані, на жаль", - зазначив Олег Собчук.

Фронтмен гурту "СКАЙ" назвав і те, що засмутило його на премії.

"Я чомусь не бачу тут "Онуки". Не знаю, чому. Не бачу "Фіолет", наприклад, Granula Grace, не бачу Cepasa... ще багато-багато реально крутих гуртів - вони класні, вони виступають далеко не гірше, а то і краще за багатьох, які тут є", - додав Собчук.

Нагадаємо, раніше Знай.ua публікував пікантні фото Насті Каменських з червоного ходника премії "M1 Music Awards. П'ять". Красуня вразила незвичним вбранням з дуже неочікуваним вирізом.

Також Знай.ua публікував повний список зіркових переможців цьогорічної премії М1 Music Awards. Несподівано спеціальну премію “За внесок у розвиток національної музичної індустрії” дали артистці-символу українського музичного простору Вєрці Сердючці.

Повідомлялося, що гурт Время и Стекло підкорив неймовірним виступом премію M1 Music Awards. П'ять. Надя Дорофєєва та Позитив цього року отримали перемогу у трьох номінаціях.