Україна бере участь у конкурсі краси "Міс Всесвіт" з 2006 року. І хоча нашим дівчатам поки не пощастило стати переможницями, вони завжди займали призові місця і прославляли країну на міжнародному рівні, пише obozrevatel. Пропонуємо вам ознайомитись зі всіма красунями, а в кінці ви побачите, хто буде представляти Україну в цьому році.

Інна Цимбалюк

Інна Цимбалюк стала першою дівчиною, яка представила Україну на конкурсі "Міс Всесвіт". Багато хто пам'ятає цю мешканку Чернівців, адже вона брала участь у багатьох проектах і побувала на телеефірах.

Людмила Бікмулліна

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Людмила Бікмулліна побувала на конкурсі в 2007 році, дівчина була в числі 15 дівчат, які вийшли в загальний фінал "Міс Всесвіту". Але їй не вдалося привезти додому корону.

Елеонора Масалаб

Підкорювати головний конкурс краси світу в 2008 році від України поїхала 19-річна красуня Елеонора Масалаб. Але їй теж не вдалося завоювати корону.

Христина Коц-Готліб

Христина стала наступною, хто представив Україну на міжнародному конкурсі. Дівчина колись навіть співала в групі "ВІА Гра", але це не допомогло їй підкорити журі конкурсу.

Анна Пославська

У 2010 році свою удачу на конкурсі краси поїхала відчувати представниця Нової Каховки Анна Пославська. Вона зуміла обійти 79 конкурсанток і стати третьою віце-міс Всесвіт.

Олеся Стефанко

Ця красуня в 2011 році викликала справжній фурор на всесвітньому конкурсі. 22-річній Олесі вдалося підкорити журі і зайняти друге місце на конкурсі.

Анастасія Чернова

У 2012 році харків'янку Анастасію Чернову, яка представляла Україну, довелося зазнати фіаско. Красуні не вдалося увійти до числа фіналісток, тому по поверненню додому дівчина покинула модельний бізнес.

Ольга Стороженко

А ось в 2013 році удача знову повернулася до українки – вінничанка Ольга Стороженко зуміла підкорити журі і увійшла в десятку найкрасивіших моделей світу.

Діана Гаркуша

У 2014 році на конкурс від України несподівано відправили харківську модель Діану Гаркушу, яка замінила переможницю першого етапу шоу Ганну Андрес, яка раптово відмовилася від корони. Діані вдалося посісти третє місце.

Анна Вергельская

У 2015 році на конкурс "Міс Всесвіт" поїхала київська модель Анна Вергельская. Але їй не вдалося привезти додому заповітну корону переможниці.

Аліна Сподынюк

Не потрапила у фінал конкурсу "Міс Всесвіт-2016" і 18-річна модель з Києва Аліна Сподынюк.

Яна Краснікова

У 2017 році 18-річна українська конкурсантка Яна Краснікова також не потрапила у фінал.

Карина Жосан

А ось одеситці Карині Жосан пощастило потрапити в 20-ку найкрасивіших дівчат світу. Вона представляла країну на конкурсі краси в 2018 році.

Анастасія Субота

А ось уродженці Запоріжжя Насті Суботи тільки належить побувати на "Міс Всесвіт-2019". 26-річна представниця України поїде на конкурс 8 грудня, він пройде в Лос-Анджелесі.

Нагадаємо, українка здобула перемогу в міжнародному конкурсі краси.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що екстрасенс оцінила шанси на перемогу Маргарити Паші на "Міс Світу".

Також портал "Знай.ua" писав, що Анастасія Субота показала, що одягне на фінал "Міс Всесвіт".