Український продюсер, співак і танцюрист Юрій Бардаш днями дав відомому російському журналісту Юрію Дудю велике відверте інтерв'ю. Цікавий той факт, що експродюсер гурту "Гриби" озвучив своє ставлення до покійного співака і шоумена Андрія Кузьменка (Кузьма).

Про це стало відомо завдяки відео в YouTube на каналі "вДудь".

Бардаш заявив, що вважає покійного Андрія Кузьменка великою людиною і героєм. Також за словами українського продюсера і співака, якби Кузьма був живий, війни на Донбасі б не було.

Юрій Бардаш у Юрія Дудя, YouTube
Юрій Бардаш у Юрія Дудя, YouTube

"Це велика людина. Він справжній герой. Я його не вважаю своїм учителем, мені не довелося з ним дуже багато спілкуватися, але ми з ним роки два дуже дружили. Коли я прийшов на телебачення з балетом зі своїм, нас важко було назвати балетом, я зібрав усіх типів на вулиці просто. Пекельні панки, намазані дреди. Його вже тоді дуже сильно респектували, передача "Шанс" і він говорить таке: "Ці типи круті". І він нам дозволяв робити все, що ми хочемо. І взагалі це велика людина. Якби він був живий, він би не допустив цієї війни. Це була єдина людина, яку поважали на Сході, і на Заході", - сказав Бардаш.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Степан Казанін розкрив, як у "95 Кварталі" спрацювалися без Зеленського: "Ми відмовляли його".

Як повідомляв Знай.uа Михайло Єфремов назвав головний недолік росіян, скандальне відео: "На Русі мені не подобається...".

Знай.uа писав, Дудь притиснув до стінки Путіна, одна зустріч зупинить божевілля Кремля: "Вистачить".