Катерина Царик - одна з найвідоміших кліпмейкерів в Україні. Вона знімала кліпи гурту KAZKA, Джамалі, Віталію Козловському, Наталії Могилевській, Людмилі Гурченко, Гайтані, але найбільше відеоробіт було для Ані Лорак. Катя і Кароліна - давні подруги. Як зізналася сама Лорак, найбільш знакові пісні в її кар'єрі екранізує саме Царик.

У цьому році в березні вони зняли кліп на авторську пісню "Я тебе чекала". Кароліна приїжджала до рідного Києва, де і проходили зйомки.

Знай.uа поспілкувався з Катериною Царик про її творчу діяльність. Як повідомила режисерка, вона готується до важливої події у житті - до зйомці авторського короткометражного фільму.

"Я йду в іншу сферу. Я трошки відійшла від кліпів. Я більше працюю в шоу і йду в кіно. Я виграла пітчинг, і в квітні ми приступаємо до зйомки короткого метра “Обійми мене” - мого першого дебюту", - поділилася Царик.

Вона розповіла, що сама написала сценарій до фільму, а на головну роль запросила українську актрису Вікторію Карпинську.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Вона часто знімалася в українських проектах, дуже перспективна. Я рада, що ми зустрілися", - додала режисерка.

Катя Царик на червоному хіднику премії M1 Music Awards. П'ять
Катя Царик на червоному хіднику премії M1 Music Awards. П'ять

Царик зазначила, що її короткометражний фільм стане першим кроком у велике кіно.

"Після нього планується повний метр, який теж у мене вже написаний", - повідомила режисерка.

Нещодавно у Києві відгриміла музична премія "M1 Music Awards. П'ять", яка вразила український шоу-бізнес не лише масштабністю, але і самою організацією: від списку гостей до постановки шоу. Раніше детальніше про цьогорічну премію Знай.uа розповів генеральний директор каналу М1 Сергій Перцев. Примітно, що режисером-постановником церемонії виступила саме Катерина Царик. З премією вона працювала вперше.

"Перед нами стояло дуже складне завдання, - поділилася Царик, - сцена 360 і телезйомка, і ще плюс глядачі в залі, всіх треба було враховувати. Це складно, але цікаво. Що я хочу сказати? Зі мною працювала приголомшлива команда. Це величезна кількість дуже крутих професіоналів і, звичайно, всі ми разом максимально доклали всі зусилля, щоб вийшло це шоу".

Gena VITER здивував усіх, виїхавши на червоний хідник премії на коні

Аліна Гросу вперше відвідала премію. На фото з чоловіком

Ірина Горова прийшла з донькою та сином

Великою несподіванкою став дует екс-коханих Нікіти Ломакіна і Мішель Андраде

Потап з гуртом MOZGI ледь не взлетів над сценою

Время и Стекло запалили по повній

Багато в чому успіх премії цього року в професіоналізмі Катерини Царик. Варто зазначити, що в Україні зібрана найсильніша команда кліпмейкерів, тому іноземні зірки приїжджають до Києва знімати свої відео.

На думку Царик, один з найбільш прогресивних режисерів на сьогодні - це Льоня Колосовський.

"Я завжди рівняюся на свої внутрішні відчуття, але роботи чиї відзначаю - це Льоні Колосовського. Він дуже скрупульозно підходить до них, вкладає зміст, він робить стильно, він великий молодець. Думаю, з усіх кліпмейкерів, які сьогодні працюють, я б його назвала кращим", - підсумувала Катя Царик.

Нагадаємо, що Леонід Колосовський є автором кліпів-мільйонників групи Время и Стекло. Також він знімав відеороботи для Потапа і Насті, MOZGI, Лоліти, Сергія Лазарєва, Діми Білана і багатьох інших артистів.

Раніше генеральний директор каналу М1 і М2 Сергій Перцев розповів Знай.uа, як терпить невдоволення артистів і що робить, коли вони ображаються.

Також музикант Олег Собчук з гурту "СКАЙ" зізнався, що засмутило його на премії “M1 Music Awards. П'ять”.

Крім цього, Знай.uа публікував фото Насті Каменських з червоного хідника премії "M1 Music Awards. П'ять". Співачка вразила незвичайним вбранням з дуже пікантним вирізом.