Відома українська телеведуча, володарка титулу "Міс Україна 2016" та дружина свого колеги по цеху Дмитра Комарова — Олександра Кучеренко розповіла, як їй вдається підтримувати чудову фізичну форму.

Телеведуча також заявила, що могла б надалі ділитися з прихильниками порадами щодо підтримки тіла у формі, написала Кучеренко на особистій сторінці у соціальній мережі Instagram.

"Щоб тіло залишалося підтягнутим, спортивним, пружним, м'язовим - потрібен спорт. З 5ти років щоденні тренування і турніри у вихідні з бально-спортивних танців вирішували всі питання з моєю фізичною формою. Плюс заняття розтяжкою, плаванням, верховою їздою. А коли призупинила свою професійну танцювальну кар'єру, то для роботи над своїм тілом почала шукати й інші спортивні напрями", - йдеться у дописі зірки.

Олександра Кучеренко, Jetsetter
Олександра Кучеренко, Jetsetter

За словами телеведучої, вона спробувала різні види спорту, однак найбільше їй сподобалися заняття з тренером у тренажерному залі. Кучеренко була вражена результатом тренувань й заявила, що зараз не може без них обійтися.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Ведуча також розповіла про власне харчування. Дівчина опублікувала цікавий знімок з тренажерного залу - Кучеренко відображена в лосинах і кроп-топі, в одній руці вона тримає гантелю, а в іншій - гамбургер.

Олександра Кучеренко
Олександра Кучеренко

"Їсти і не товстіти? Питання стає ще актуальнішим під час зимових свят)) І відповідь очевидна - без спорту не обійтися! Мене часто запитують, чим я харчуюся, сиджу на дієтах і як підтримую свою фігуру, щоб у мережі знову і знову з'являлися заголовки на кшталт "показала своє ідеальне тіло у відвертій сукні. Що стосується мого раціону, то тут все просто: стежити за тим, що ти їси і в якій кількості. Як правило, мій ранок починається зі склянки теплої води, а після - вівсянка або сир з фруктами/ягодами на сніданок, на обід - овочевий салат плюс риба або біле м'ясо, вечір - зовсім легкий - найчастіше кефір або йогурт. Протягом дня перекуси - фрукти, горіхи, сухофрукти, кава. В такому режимі я відчуваю себе максимально гармонійно і здорово. А коли дуже хочеться, не відмовлюся від тортика або бургера - адже їжа одне із задоволень людства", - розповіла телеведуча.

Нагадаємо, Дмитро Комаров ледь не став "банкрутом" в Одесі.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Дмитро Комаров з дружиною відверто розповіли про дітей.

Також портал "Знай.ua" писав, що Комаров зізнався, чому одружився з Кучеренко.