Відомий співак та актор Джастін Тімберлейк публічно вибачився перед дружиною та сином через нещодавню ситуацію, коли у мережу потрапили його фото з колегою по фільму.

Відповідний допис артист опублікував на особистій сторінці у соціальній мережі Instagram.

Минулого тижня таблоїд The Sun опублікував світлини Тімберлейка, на яких він тримається за руки з колегою по знімальному майданчику, актрисою Алішою Вейнрайт. Фото зроблені у Новому Орлеані, де зараз знімаються актори. Вони грають головні ролі у фільмі "Палмер".

"Я намагаюся триматися подалі від пліток, наскільки можу, але зараз я відчуваю, що для моєї сім'ї важливо, щоб я прокоментував недавні чутки, які завдають шкоди людям, яких я люблю. Кілька тижнів тому я зробив серйозну помилку — але дозвольте мені бути ясним — між мною і моєю колегою нічого не було. Я випив зайвого тієї ночі й шкодую про свою поведінку. Це не той приклад, який я хочу показати своєму синові", - йдеться у дописі Тімберлейк.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Актор відзначив, що це був неправильний вчинок і йому соромно, що його родина опинилася у такій ситуації.

"Я прошу вибачення у моєї дивовижної дружини й сім'ї за те, що їм доводиться переживати цю незручну ситуацію, і я зосереджений на тому, щоб бути кращим чоловіком і батьком, яким тільки я можу бути. Це було неправильно", - додав артист.

Нагадаємо, у Харламова після інтимних сцен з Асмус розв'язався язик: "Психлікарня і поминки".

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Дмитро Комаров з дружиною відверто розповіли про дітей.

Також портал "Знай.ua" писав, що Джастін Тімберлейк зізнався у почуттях до Брітні Спірс.