Фронтвумен популярного рок-гурту "The Hardkiss" Юлія Саніна стала учасницею сімейного шоу про українські традиції "Різдвяна історія з Тіною Кароль". Артистка виконає українські колядки й щедрівки у сучасному аранжуванні.

Шоу відбудеться вже 22, 23 та 24 грудня у київському Палаці Спорту, повідомляє прес-служба 1+1.

Саніна розповіла про власні сімейні традиції святкування Різдва. Саніна зізналася, що обожнює проводити свято у колі родини та готувати стіл із 12 страв.

The Hardkiss
The Hardkiss

"Для мене Різдво - це справжнє сімейне свято. Кожного року ми традиційно проводили його у бабусі мого чоловіка, але цього Різдва плануємо зібратися вже у нас вдома. Ми дотримуємося традиції, що на святковому столі повинно стояти 12 страв, обов’язково повинна бути кутя. В нашій сім’ї всі жінки люблять куховарити, тому ми просто розподіляємо, хто що буде готувати. І наш різдвяний стіл зазвичай виходить смачним та багатим. На жаль, цього дня у мене не завжди виходить піти в церкву, але мама і бабуся завжди ходять. У різдвяний вечір ми згадуємо тих, кого з нами вже нема", - сказала Юлія.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Зірка зазначила, що саме на Різдво вперше поцілувалася зі своїм чоловіком Валерієм Бебко. Також артистка зазначила, що спеціально для "Різдвяної історії з Тіною Кароль" гурт The Hardkiss переаранжував відому композицію "Helpless" та поєднав її з колядкою "Щедрик".

У різдвяній постановці разом з The Hardkiss візьме участь дитячий хор. Дітки у костюмах маленьких янголів заспівають разом з артисткою та допоможуть створити відчуття різдвяного затишку у всьому залі. У шоу візьмуть участь й інші українські артисти.

Нагадаємо, у Харламова після інтимних сцен з Асмус розв'язався язик: "Психлікарня і поминки".

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Дмитро Комаров з дружиною відверто розповіли про дітей.

Також портал "Знай.ua" писав, що Джастін Тімберлейк зізнався у почуттях до Брітні Спірс.