Популярна українська співачка Тіна Кароль порадувала своїх шанувальників цікавим "сюрпризом". Відомо, що Тіна випустила книгу в аудіоформаті "Різдвяна історія". Співачка озвучила її у компанії з українським диктором Сергієм Могилевським.

З презентації книги стало відомо, що вона складається з 9 глав, в яких співачка розповідає про Різдво в доступній для дітей формі, виконує колядки і щедрівки. Варто зазначити, що формат аудіокниги виходить в Україні вперше у стрімінговому сервісі AppleMusic, повідомляє прес-команда Тіни Кароль.

Аудіокнига Тіни Кароль "Різдвяна історія"
Аудіокнига Тіни Кароль "Різдвяна історія"

Аудіокнига "Різдвяна історія" з'явилася в передзамовленні AppleMusic 6 грудня, реліз всієї книги відбудеться 19 грудня у День Святого Миколая.

Аудіокнига Тіни Кароль "Різдвяна історія"
Аудіокнига Тіни Кароль "Різдвяна історія"

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"В Україні формат дитячої аудіокниги відсутній. У той же час за кордоном він популярніший за музику і відмінно працює в освітніх цілях. Наприклад, аудіокнигами, які видають у школі, мій син Веніамін по дорозі додому закріплює пройдений матеріал за день. Він надихнув мене на такий запис книжки для українських дітей і школярів, впевнена, він теж буде із задоволенням слухати "Різдвяну історію". У якомусь сенсі, я зробила її заради нього, щоб не забував рідну мову, поки знаходиться в Англії. Впевнена, ця книга сподобається багатьом діткам в Україні, адже вона розповідає про боротьбу добра і зла, про те, що в цьому житті є протиріччя, непорозуміння, але ніколи не можна здаватися, і завжди йти до своєї мети", - каже Тіна Кароль.

Аудіокнига Тіни Кароль "Різдвяна історія"
Аудіокнига Тіни Кароль "Різдвяна історія"

Нагадаємо, Саніна з Hardkiss розповіла про перший поцілунок з чоловіком: особливе свято.

Як повідомляв Знай.uа Тіна Кароль буде "водити козу" у Франківську.

Знай.uа писав, Кароль залишилася лише у відвертому боді, фанати не очікували сюрпризу: "Стало жарко".