Мегапопулярная українська телеведуча, ведуча Нового каналу Леся Нікітюк, нещодавно презентувала публіці своє нове шоу "Le Маршрутка". Це розважальне тревел-шоу, в якому харизматична телезірка їздить по країні і розповідає-показує українцям Україну. Так, в одній з програм, яка днями вийшла на Новому каналі, Леся відвідала прифронтовій Маріуполь.

Прибувши в портове місто авантюристка Нікітюк вирішила освоїти нову професію, і стала капітаном корабля. Щоправда, справжній корабель їй не дали, але запропонували спробувати себе в ролі капітана на спеціальному симуляторі. Все це проходило в Азовському морському інституті. На екрані тренажера спеціально для ведучої змоделювали Босфор – протоку в Стамбулі. Лесі дозволили встати за штурвал на капітанському містку, і вона почала керувати.

Леся Нікітюк, Вести
Леся Нікітюк, Вести

Але в якийсь момент Нікітюк помітила на екрані страшне – якийсь інший корабель перед нею тонув. Проте, завдання капітана рятувати тонуче судно – так що Леся вирулила в його бік. Ну і тут інструктор вирішив підлити масла у вогонь і влаштував для Лесі дев'ятибальний шторм з високими хвилями. Вона звичайно перелякалася, і замість того, щоб врятувати корабель, протаранив його. Мабуть, не бути телеведучій капітаном корабля. А ось з "Le Маршруткою" вона справляється відмінно.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що груди Нікітюк ледь не випала з платтячка.

Також портал "Знай.ua" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.