Відома американська модель і світська левиця з сімейства Кардашьян-Дженнер Кортні, зібрала величезну аудиторію у своєму Instagram, яку часто радує яскравими моментами свого життя. так, цього разу 40-річна красуня вийшла у світ в екстремальному вбранні.

Як видно, Кортні відображена на вечірці в коротенькому латексному платті насиченого червоного кольору, яка обтягує її струнку фігуру і підкреслює ідеальні ніжки. Свій образ Кортні доповнила витонченими чорними босоніжками і невеликою сумочкою в тон їм. Волосся моделі зібране в тугий хвіст на потилиці, а на її обличчі легкий макіяж. У підписі до фото Кардашьян написала: "Minnie Mouse", а геолокація свідчить про те, що знімок був зроблений в Майамі. Проте світська левиця не уточнила, яку саме відвідала вечірку в цьому відвертому вбранні.

Нагадаємо, Кортні Кардашян прикрасила тіло "голою" сукнею українського дизайнера.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що сестрички Кардашьян зганьбилися на червоній доріжці.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що старша Кардашьян переплюнула сестричок.