Катя Осадча – незмінна телеведуча програми "Світське життя", яка вже багато років виходить на телеканалі "1+1". Зірка також активний користувач соцмережі Instagram, де часто радує шанувальників яскравими фото і відео зі свого життя. Так, в цей раз красуня показала забавні кадри, а підписи до них привітала Катерині з Днем ангела.

Як видно, Катя Осадча відображена в місці, яке нагадує картинну галерею, адже вона позує на тлі кількох картин. При цьому телеведуча ніби приміряла несподіваний для себе образ і перетворилася на кокетливу француженку. Катя з'явилася перед камерою в довгій сукні цікавого фасону і незвичайного декору, весь наряд усипаний різнокольоровими квіточками. Свій образ Осадча доповнила забавним червоним беретиком. У підписі до фото вона вітає своїх тезок з Днем ангела, а також розповідає про дівчинку, яку назвали на її честь.

Нагадаємо, Катя Осадча спантеличила шанувальників новими фото.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Катя Осадча без макіяжу показала головного чоловіка свого життя.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Катя Осадча без макіяжу підкорила Італію.