Найпопулярніша екс-учасниця романтичного реаліті-шоу "Холостяк" і засновниця YouTube-каналу "Ходять чутки" Раміна Есхакзай, яка також є колишньою нареченою українського виконавця Віталіка Козловського, часто радує шанувальників яскравими фото і відео у своєму Instagram. Так і в цей раз дівчина виклала нове фото, на якому позує в закулісся московської вечірки глянцевого журналу.

Як видно на фото, на світський захід Раміна прийшла в досить відвертому вбранні. Це так зване "голе плаття", яке практично нічого не приховує. У цього довгого вбрання розрізи відразу від талії, так що стегна повністю відкриті, добре хоч білизну наділа, тому що труси і ліфчик теж видно. Її волосся зібране в акуратну зачіску, а на обличчі яскравий макіяж. При цьому в підписі до фото Есхакзай не розповідає про вечірку, а просить їй порадити, куди відправиться на новорічні свята.

Нагадаємо, Раміна вперше зізналася, чому втекла від Козловського перед весіллям.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Колишня Козловського телеведуча Раміна розповіла про "важку" кар'єру.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що колишня Козловського детально розповіла про фейкове кохання.