Балерина Анастасія Волочкова опублікувала в соцмережах чергове відео, викликавши неоднозначну реакцію у користувачів. На кадрах зірка постала в мініатюрних шортах, які більше нагадують труси. Стоячи на кухні, знаменитість намагається приготувати коханому, ім'я якого Анастасія досі тримає в таємниці, плов. Артистка зізналася, що зовсім не вміє готувати, але заради коханого готова виправити це.

"Плов і я — це різні іпостасі! Але заради коханого, що тільки не зробиш!" — написала Волочкова у своєму мікроблозі.

Варто зауважити, що багато підписників балерини, які взялися коментувати відео, запідозрили Волочкову у нетверезому стані. "І ця жінка в трусах говорить — встаньте на пуанти?", "Взагалі-то, треба надіти передник на кухні!", "Жалюгідне видовище", "Чому весь час напівгола, все-таки не 18 років", — відреагували користувачі.

Волочкова неодноразово потрапляла й в інші скандали. Нещодавно у мережі з'явилася інформація про продаж особняка, яким так пишається Анастасія. Вартість елітної нерухомості оцінена у 2,5 мільярда рублів. Прихильники зірки припустили, що Волочкова змушена продати будинок, щоб вибратися з боргової ями. Проте pr-мененджер артистки й сама Анастасія спростували інформацію, заявивши, що будинок не продається і в найближчому майбутньому на продаж виставлений не буде.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Коментарі, скріншот / Instagram
Коментарі, скріншот / Instagram

Коментарі, скріншот / Instagram
Коментарі, скріншот / Instagram

Коментарі, скріншот / Instagram
Коментарі, скріншот / Instagram

Нагадаємо, раніше Волочкова нескромно себе похвалила, і отримала стусана від хейтерів: "Настуся, ви себе переоцінюєте"

Як повідомляв портал "Знай.ua", фішка Гурченко і Пугачової: топ "старечих" зачісок Волочкової, які викликають подив і сміх

Також "Знай.ua" писав, що Волочкова може залишитися на вулиці, особняк продають за 2,5 мільярди: "Зупиніться, люди!"