Проект "Le Маршрутка" з Лесею Нікітюк на Новому каналі продовжує свою подорож Україною. Ведуча у новій програмі покаже українцям мальовничі місця Херсонської області. Проте, подорож далася нелегко — водій маршрутки дядя Бодя відмовився везти Нікітюк на батьківщину кавунів.

Всі вмовляння та доводи Лесі про те, що на Херсонщині вони зможуть побачити Чорне та Азовське моря, річки, озера, навіть пустелю, розбивалися об залізний аргумент водія. Дядя Бодя заявив, що там "є все, а доріг немає" та відмовився сідати за кермо.

"Le Маршрутка", фото: прес-служба Нового каналу
"Le Маршрутка", фото: прес-служба Нового каналу

В результаті знімальна група "Le Маршрутки" або пересаджувалася на позашляховик, або взагалі відмовлялася від ідеї їхати. Наприклад, до заповідника "Асканія-Нова" вони так і не дісталися. Виконавчий продюсер "Le Маршрутки" Рада Радмілевич поділилася своїми думками у Facebook:

"Мені дуже шкода, що поточний стан доріг не дозволяє людям побачити мальовничі місця в нашій країні, про існування яких вони навіть не здогадуються. Сьогодні ми багато спілкувалися з керівником однієї з неймовірно красивих областей України. Є навіть великі плани з розвитку туризму, але всі вони руйнуються через стан доріг. Що з цим робити, скажіть?"

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Леся Нікітюк, фото: прес-служба Нового каналу
Леся Нікітюк, фото: прес-служба Нового каналу

Пост Ради Радмілевич знайшов відгук у багатьох українців, які почали активно його поширювати. Один із друзів продюсера тегнув Володимира Омеляна, який на той час обіймав посаду міністра інфраструктури України. Високопосадовець додав до дискусії з пропозиціями щодо покращення стану місцевих трас голову Херсонської обласної адміністрації. Чиновники дали обіцянку змінити ситуацію.

Нагадаємо, раніше Леся Нікітюк показала, що опинилось у неї в роті: "Фу, яка гидота"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Леся Нікітюк потрапила у шторм з високими хвилями: "страшний" момент потрапив на відео

Також "Знай.ua" писав, що "Le Маршрутку" Нікітюк обшукали на блокпосту: "Навігатор не знає, де війна"