Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила розкішний кадр, позуючи на райському острові Балі, куди прилетіла на відпочинок разом з родиною - однорічним сином Михайлом і чоловіком Владом Топаловим. Так, артистка без макіяжу засвітила струнку фігуру в міні-бікіні, примірявши також солом'яний панамку і іменну сумочку.

"Too hot 🥵 (Дуже гаряче)", - лаконічно підписала Тодоренко. Фолловери залишилися в захваті: "Приголомшливо", "Сууууупееееррр!!!!", "О,класний купальник.. Під колір очей🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥", "Худишечка наша🌹", "як ви схудли?)) дуже чудово виглядаєте 😳❤️👍", "Красива😍😍", "Мілашка-струнка", "Регіна, ти класна!!! 🙌👏👏👏", "Регіна, ви прекрасні 💐", "Яка фігура🙈❤️", "Секс🔥".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.