Знаменитий російський співак Сергій Лазарєв активно веде власну Instagram-сторінку і досить часто радує шанувальників різними публікаціями. Нещодавно знаменитість виставив неоднозначне фото з актрисою і телеведучою Катериною Варнавою, трепетно привітавши її з днем народження. Так, артист пристрасно поцілував красуню, ніжно притиснувши її до себе. Варто відзначити, що Сергію приписують роман з Ані Лорак вже багато років, проте зірки стверджують, що вони лише найкращі друзі. А от маму своїх дітей Микити і Ані Лазарєв ретельно приховує.

"З Днем Народження, Мила!!! ❤️😂 @kativarnava 🔥🔥 ", - лаконічно підписав Лазарєв. Фолловери не пройшли повз: "Зрадник !", "Опа, оце кадр😂", "Ані Лорак залишив(ла) чат", "А дружина не ревнує?", "Оце так поворот 😂😂😂😂 @lazarevsergey", "Я чогось не знаю? 😂", "Подумала Лобода😂", "Ого🔥🔥🔥", "Ой...це явно не дружній поцілунок!!!що за фігня?!".

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, Лорак і Лазарєв довго приховували це, оприлюднене листування.

Як повідомляв Знай.ua Лорак засвітилася в компанії з Лазарєвим, фанати в захваті.

Також Знай.uа писав, що Лазарєв опублікував компрометуючий знімок, фанати не втрималися.