Російська блогерка, світська левиця і модель Айза Анохіна, яка є колишньою дружиною російського репера Гуфа, влаштувала гарячу вечірку в одному з Московських нічних клубів. Гулянка була приурочена до її 35-річного ювілею, на яку зібралися знамениті друзі, серед яких Ксенія Бородіна, Анна Хількевич і Рита Дакота. Про це повідомляють російські видання.

Фото і відео з бурхливої вечірки спливли у соцмережі Instagram, там можна побачити, що гулянка вийшла гучною, веселою і навіть з пікантними моментами. А кульмінацією свята став величезний "кокаїновий" торт, який Айза піднесла гостям. "Я завжди ділюся зі своїми друзями "дорогами й доріжками", - сказала іменинниця, пропонуючи гостям "понюхати" тортик. Однак, виявилося, що передбачуваний "кокаїн" насправді є звичайною цукровою пудрою.

Нагадаємо, тонна "білого порошку" допомогла екстремалам врятуватися у відкритому океані.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Залишилось два дні: українців попереджають востаннє На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка "Щасливих разом" Бочкарьова прокоментувала затримання з кокаїном.

Також портал "Знай.ua" писав, що українцям відкрила двері країна кави і кокаїну.